Varför den perfekta dreadlocken är perfekt (för mig)!

2019 har jag varit 18 år i dreadbranschen och varje dag är jag lika glad att jag har kunnat göra jobb av min hobby. Finns det då inga minuspunkter i det här jobbet, hör jag dig undra? Nja, kanske att mitt huvud är fyllt av dreadtankar sju dagar i veckan eftersom jag alltid tänker i chanser och möjligheter. Men om det nu är så dåligt...:)  

Produktionen av den perfekta dreadlocken

Så gick jag en längre tid runt med idén om att utveckla den perfekta dreadlocken. Inte helt själv men i nära samarbete med leverantörerna som Dreadshop med belåtenhet jobbat med en längre tid. Under produktionen av den perfekta dreadlocken blev jag från början till slut uppdaterad om varje liten detalj. Jag reste till och med till Kina, mer om den resan kan du läsa om  i den här bloggen.

Dreadlocken av högsta kvalitet

Resultatet är fantastiskt, även om jag säger det själv. Jag har kunnat komplettera Dreadshops sortiment med, för mig, den perfekta dreadlocken vilket jag är väldigt stolt över! Varför är den här dreadlocken perfekt? Till att börja med: den unika dreadlocken är av högsta kvalitet. Både på grund av materialet (som jag själv valt ut) men även på grund av metoden som dreadlocken är producerad med. För att uppnå det, men även för “look and feel” har jag låtit mig inspireras av Ann-Marie från Seienstyle.com och Dreadalinaa.

Renata's locks of love

Unika dreadfärger

Och mer? De unika färgerna, som jag personligt har sammanställt. Inte en enda dread består av endast en hårfärg, men är en blandning av olika färgnyanser. Detta för att skapa en så oöverträffbar och naturlig dread som möjligt. Även ombrefärgerna består av blandade färgnyanser.

Naturlig utstrålning genom lösa toppar

De lösa topparna ger den naturligaste utstrålningen. Det ville jag absolut lägga till i den här produkten eftersom mina egna naturliga dreads har lösa toppar och jag fick många frågor de senast två åren angående det. Det gjorde att det inte fanns något tvivel hos mig om att den perfekta dreadlocken skulle ha lösa toppar.

Dreadlocks som är komfortabla att bära

Förrutom det är dreadlocken lätt i vikt vilket gör att den är extra komfortabel att bära. Trots det har den en fin volym!

Speciell längd på dreaden

Ännu gladare blev jag av den unika längden på 70 centimeter eftersom det är ett rikigt bra tillägg i Dreadshops sortiment. Det är något som jag tycker är väldigt värdefullt och vilket jag fått entusiastiska och positiva kommentarer på. Tack för det!