Aren't Synthetic Dreadlock Extensions very heavy?

Zijn Synthetische Dreadlock Extensions niet heel zwaar?

Er zijn veel mensen die deze vraag stellen en dat is natuurlijk heel logisch!
Het gewicht van de Synthetische Dreads is helemaal afhankelijk van welke soort Dreads je draagt en hoeveel Dreads je draagt.
Hoe meer Dreads je draagt, hoe zwaarder natuurlijk.
Maar hoe zwaar Synthetische Dreads aanvoelen is ook afhankelijk van je hoofdhuid. Wanneer je een gevoelige hoofdhuid hebt zal je sneller last hebben van een zwaarder gewicht dan iemand die geen gevoelige hoofdhuid heeft.

Wanneer je voor het eerst Synthetische Dreads gaat dragen zal je in het begin ook meer reageren op het gewicht dan wanneer je al jaren Dreads draagt, dan ben je helemaal gewend aan het gewicht.

Zoals ik je vertel in mijn video draag ik al vier jaar dreads en ik heb geen last meer van het gewicht. Ik draag ook meer Dreads dan wij adviseren omdat ik van veel volume hou, maar ik ben eraan gewend en mijn hoofdhuid is ook niet gevoelig.

En ja, Synthetische Dreads worden wel heel zwaar wanneer ze nat worden, dus wanneer je ze gaat wassen bijvoorbeeld. Dan zijn wel even zwaar, maar gelukkig drogen de Dreads heel snel.

Iedereen ervaart het gewicht van Synthetische Dreads anders, je moet echt persoonlijk ervaren welk gewicht jij kunt dragen en wat jij comfortabel vind.