I have dark hair and I want blonde Synthetic Dreads, doesn't this look weird?

Ik heb donker haar en ik wil blonde Synthetische Dreads, ziet dit er niet raar uit?

Een aantal mensen stelde mij deze vraag, ik heb donker haar en ik wil eigenlijk heel graag blonde Synthetische Dreadlock Extensions dragen, maar ziet dat er niet heel raar uit?

In deze blog geef ik je graag antwoord op deze vraag.


Wanneer je Synthetische Dreadlock Extensions invlecht zie je altijd een klein stukje van je eigen haar.Een kleurverschil tussen de Synthetische Dreads en je eigen haar hoeft helemaal niet storend te zijn.
In deze video hoort laat ik je zien hoe het verschil eruit ziet bij onze Dolly. Dat zal je een duidelijker beeld geven.

Er zijn verschillende manieren die je kunt gebruiken voor het inzetten van je Dreads.


Zoals je kunt zien is de Fishtail technique die je kunt gebruiken om je Synthetische Dreads in te zetten een stuk korter. Die techniek kan je dus goed gebruiken wanneer je haar een andere kleur heeft dan de Synthetische Dreads.

 

Wil je toch de Franse techniek gebruiken, dan creëer je een soort ‘Bohemian Style’ met je eigen haar wat ook een heel mooi effect geeft.


Pimp je Dreads op deze manier ook met een aantal garen en kralen en jouw look is compleet!