If you deliver high quality products to your customers you can ask a higher price

Goede kwaliteit leveren aan jouw klanten kan je doorberekenen in jouw prijs

In 2019, 2022 en 2023 heb ik online cursussen gelanceerd. In deze online cursussen leer ik je alle technieken op het gebied van Synthetische Dreads en Echte Dreads.

Na het afronden van een van mijn cursussen ben jij klaar om aan de slag te gaan met het zetten van Dreads bij jouw klanten.

De verschillende uiteinden die je kunt kiezen bij Echte Dreads Lezing Goede kwaliteit leveren aan jouw klanten kan je doorberekenen in jouw prijs 2 minuten Volgende Kan ik Dreads wassen?

Hoogwaardige kwaliteit Dreads

Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring met Synthetische Dreads en Echte Dreads. In al deze jaren heb ik veel geleerd over alle technieken waarmee zowel Synthetische Dreads als Echte Dreads worden gemaakt. 

Zelf ben ik dan ook mijn technieken uitvoerig gaan testen, evalueren en optimaliseren. Net zolang totdat ik de allerhoogste kwaliteit had behaald.

Deze technieken leer ik mijn cursisten in mijn online cursussen. Technieken van de hoogste kwaliteit, zodat mijn cursisten ook kunnen werken met deze kwaliteit. Dat is namelijk waar ik voor sta; kwaliteit en duurzaamheid. Goed moet gewoon perfect zijn.


Kwaliteit kan je doorberekenen in je prijs

Met het zetten van Dreads, of het nu Echte Dreads zijn of Synthetische Dreads, kan je echt geld verdienen. Dat bewijst Dreadshop al twintig jaar. Nog steeds hebben we een lange wachtlijst voor onze salon; het succesvol maken van een afspraak op korte termijn is zeldzaam. 

Wanneer je goede en hoge kwaliteit levert, kan je daar jouw prijzen op afstemmen. Hoe beter jouw product en/ of werk, hoe meer geld je ervoor kunt vragen. Klanten betalen namelijk liever meer geld voor iets wat goed is, dan minder geld voor iets waar ze maar kort plezier van hebben.


Hoe start ik mijn eigen Salon?

In mijn online cursus neem ik je stap voor stap mee in het bepalen van jouw prijzen. Waar moet je aan denken en wat moet je berekenen zodat je er zelf uiteindelijk ook een leuk bedrag aan verdiend?


Wil je meer informatie over mijn cursussen? Ga dan naar het overzicht van onze verschillende cursussen.

-X- Renate