My journey to the Perfect Dreadlock

Mijn reis naar de Perfecte Dreadlock

Op zoek naar de perfecte dreadlock vloog ik eind maart vanuit Melbourne naar China om daar op bezoek te gaan bij een van de leveranciers waar Dreadshop al langer mee samenwerkt. Blijven vernieuwen hoort bij het ondernemen en omdat ik ook van reizen hou, kon ik op deze manier het nuttige met het aangename combineren.

Op zoek naar de perfecte dreadlock vloog ik eind maart vanuit Melbourne naar China om daar op bezoek te gaan bij een van de leveranciers waar Dreadshop al langer mee samenwerkt. Blijven vernieuwen hoort bij het ondernemen en omdat ik ook van reizen hou, kon ik op deze manier het nuttige met het aangename combineren.

Dreadlocks van de allerbeste kwaliteit

Zo’n bezoek is ook de perfecte manier om de mensen met wie wij binnen Dreadshop anders alleen per mail contact hebben, beter te leren kennen. Het communiceert nu eenmaal een stuk makkelijker als je tegenover elkaar zit. Zo kon ik ook goed duidelijk maken dat wij voor onze klanten alleen genoegen nemen met de allerbeste kwaliteit Dreadlocks. Iets dat gelukkig volledig wordt begrepen door de leverancier.

De perfecte Dreadlock in handen!

Voor vertrek had ik enkele samples gemaakt, zodat ik ook precies kon laten zien welke Dreadlock ik in gedachten had. Toen ik na twee dagen de eerste samples in verschillende kleuren te zien kreeg, kon ik mijn geluk niet op. Het was precies zoals ik vooraf had gehoopt en misschien nog wel beter; ik had de Perfecte Dreadlock in mijn handen! De structuur, de lengte en het gewicht, de kwaliteit van het materiaal en de verschillende kleuren; dit was de reden waarom ik aan deze reis begonnen was.

Bijdragen aan beter milieu

Het bedrijfsbezoek gaf mij ook de mogelijkheid om kennis te maken met de werknemers die onze Dreadlocks maken. Ik vind het een belangrijk aspect van de bedrijfsfilosofie van Dreadshop om te zien waar en door wie onze Dreadlocks worden gemaakt en hoe de werkomstandigheden zijn. Ook dit stemde mij meer dan tevreden en bevestigde mij alleen maar in de keuze van leverancier. Leuk weetje: omdat ook Dreadshop wil bijdragen aan de toekomst van het milieu, komt de Perfecte Dreadlock zonder plastic verpakking op de markt.

Levering van de Perfecte Dreadlock

Door mijn reis werd ik voor een aantal dagen ondergedompeld in de Chinese cultuur, een ervaring op zich. Maar belangrijker nog, ik was van A tot Z nauw betrokken bij de totstandkoming van de Perfecte Dreadlock. Naar verwachting wordt de eerste batch eind juni in beperkte oplage geleverd. De tweede en de derde batch verwachten wij in juli en augustus aan jou te kunnen leveren.