Why the Perfect Dreadlock is perfect (for me)?!

Waarom de Perfecte Dreadlock (voor mij) perfect is!?

In 2019 zit ik achttien jaar in het Dreadvak en nog elke dag ben ik blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Is er dan geen enkel minpunt aan deze baan, hoor ik je denken? Nou, misschien dat mijn gedachten zeven dagen in de week ‘full of dreads’ zijn, omdat ik altijd denk in kansen en mogelijkheden. Maar of dat nou zo slecht is… :-)

Productie van de Perfecte Dreadlock

Zodoende liep ik al langer rond met het idee om de Perfecte Dreadlock te ontwikkelen. Niet helemaal zelf, maar in nauw contact met een van de leveranciers waar Dreadshop al langer naar tevredenheid mee samenwerkt. Waarbij ik tijdens de productie van de Perfecte Dreadlock van begin tot einde door hen over elk detail op de hoogte ben gehouden. Ik reisde er zelfs speciaal voor af naar China, daarover lees je in deze blog.

Dreadlock van hoogwaardige kwaliteit

Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf. Ik heb de voor mij Perfecte Dreadlock kunnen toevoegen aan het assortiment van Dreadshop en dat maakt mij trots! Waarom deze Dreadlock perfect is? Om te beginnen: de unieke Dreadlock is van hoogwaardige kwaliteit. Zowel vanwege het gebruikte materiaal (door mijzelf uitgezocht), als de methode waarmee de dreadlock is gemaakt. 

Unieke dreadkleuren

En verder? De unieke kleuren, die door mij persoonlijk zijn samengesteld. Geen enkele dread bestaat uit één haarkleur, maar is een mix van verschillende kleurtinten. Om een ongeëvenaarde en zo natuurlijk mogelijke Dreadlock te creëren. Ook de Ombré kleuren bestaan uit gemixte kleurtinten.

Natuurlijke uitstraling door losse eindjes

De losse eindjes zorgen voor de meest natuurlijke uitstraling. Deze wilde ik perse toevoegen aan dit product, omdat mijn eigen echte dreads ook losse eindjes hebben en ik hier in de afgelopen twee jaar veel vragen over kreeg. Zodoende was het voor mij geen twijfel dat de Perfecte Dreadlock ook losse eindjes moest hebben.

Dreadlocks met draagcomfort

Daarnaast zijn de dreadlocks licht van gewicht, waardoor het draagcomfort extra groot is. Ondanks dat hebben ze toch een mooi volume!

Bijzondere lengte van de Dread

Nog blijer ben ik met de unieke lengte van 70 centimeter, omdat dit een echte toevoeging aan het assortiment van Dreadshop is. Dat is iets wat ik enorm waardevol vind en waar ik direct al enthousiaste en positieve reacties op heb ontvangen. Bedankt daarvoor!